WWW.NATIVE-SCIENCE.DK       
 
 MÆLKEVEJENS MYTOLOGI OG KOSMOLOGI
 
VelkommenKAPITLER> Religion Tro og Intelligens MYTOLOGI> Historisk Mytologi Atlantis Moderne MyterMYTER OG KOSMOLOGI> Nordisk Skabelsesmyte DarwinAKTUEL KOSMOLOGI> Lineær Universel Anomalier BioHazard HELLERISTNINGER> Typebeskrivelser Stjernebilleder Nordpolen Natur Symboler GALAKSENS BILLEDER> Galaksens Mytologi Konturer Gudinden, Kvinde og Dyr Gud, Mand og Dyr Storguden Gudens Attributter Mytisk Skib Adam og Eva Drager og Helte Galakse-Spiralen Kult-Retninger ∞  GalakseRitual  ∞  Rituel Boplads Bautastene SOLSYSTEMET> Astro-Arkaeologi Solsystemet Solkalender Solreligion Medicin Hjulet DIVERSE> Visioner og Drømme Kontakt og Links Forsiden

MEDICINHJULET

FORTIDIG OG NUTIDIG LÆGEUDDANNELSE

De studerende og de uddannede indenfor moderne Lægevidenskab har det noget lettere hvad angår studieindholdet og terminer i forhold til den oprindelige Mytologiske eller Shamanistiske tradition. Som alle andre moderne videnskabsgrene er også Lægevidenskaben separeret ud fra hvad der oprindelig var en helhedsforståelse. Men dermed er helhedsforståelsen altså også forsvundet.

Man ser for sig en læge eller studerende sidde og kigge i et mikroskop for at lede efter mindre og mindre biologiske størrelser - og det, de finder har de ikke mere tradition for at forbinde med væsentlige  fødemæssige, personlige, partnermæssige, familiemæssige, arbejdsmæssige og øvrige sociale faktorer i menneskets naturlige liv og interaktion. Uddannelsen er reduceret i og med at videnskabsgrenen er separeret væk fra den oprindelige helhed.

I modsætning til den mytiske tradition for udvikling af et individ, er mange årsager til at et individ i vor tid begynder at studere til læge og til videregående specialuddannelser. I den mytiske verden udvikles et individ af det for os så underlige begreb "Naturen" som i den mytiske tid betyder langt, langt mere end vor tids "det der uden asfalt uden for byen". I den mytiske udviklingstradition er Naturen ALT! Den indeholder en samlet erkendelse som alle de moderne videnskabsgrene tilsammen og mere til!

DEN MYTISKE VISIONSSØGNING.

Et individs tidlige udvikling til Medicinmand eller Shaman i den mytiske tid følger ideelt et forløb med en personlig renselse, isolering, visionssøgning og en efterfølgende samtale med de ældre i en stamme som har kendskab til symbolerne op oplevelserne i visionssøgningerne.

Billedet er fra http://www.netspirit.dk/new/kurser/index.php?action=view_page&pid=5&id=26&si=5&lang=da&ses=

Alt efter hvilke symboler og oplevelser den unge har haft i sin visionssøgning, bliver vedkommende vejledt både indefra sig selv og af de ældre i det videre udviklingsforløb fremover indtil Naturen har uddannet vedkommende fuldt ud til brug for stammens medlemmer. Medicinmanden/Kvinden var derefter i stand til umiddelbart at kunne fokusere på årsager og virkninger i diverse problemstillinger - og hvis der var tvivl om noget, blev der foretaget en spirituel rejse i Naturen for at finde svarene i problemerne.

Medicin Hjul fra Bronzealderen. Lokalitet Madsebakke, Allinge, Bornholm

Link til Medicinhjul:

http://www.google.dk/search?hl=da&q=medicinhjulet&meta=

TOP


 

GLOBALE HELLERISTNINGER, MYTOLOGISKE BILLEDER, MYTOLOGISKE/RELIGIØSE FORTÆLLINGER OG PERSONLIGE VISIONER SAMMENLIGNET MED MODERNE ASTRONOMI, ASTROBIOLOGI OG KOSMOLOGI