WWW.NATIVE-SCIENCE.DK       
 
 MÆLKEVEJENS MYTOLOGI OG KOSMOLOGI
 
VelkommenKAPITLER> Religion Tro og Intelligens MYTOLOGI> Historisk Mytologi Atlantis Moderne MyterMYTER OG KOSMOLOGI> Nordisk Skabelsesmyte DarwinAKTUEL KOSMOLOGI> Lineær Universel Anomalier BioHazard HELLERISTNINGER> Typebeskrivelser Stjernebilleder Nordpolen Natur Symboler GALAKSENS BILLEDER> Galaksens Mytologi Konturer Gudinden, Kvinde og Dyr Gud, Mand og Dyr Storguden Gudens Attributter Mytisk Skib Adam og Eva Drager og Helte Galakse-Spiralen Kult-Retninger ∞  GalakseRitual  ∞  Rituel Boplads Bautastene SOLSYSTEMET> Astro-Arkaeologi Solsystemet Solkalender Solreligion Medicin Hjulet DIVERSE> Visioner og Drømme Kontakt og Links Forsiden
 

Helleristningernes alder. Den officielle forklaring:

Aldersbestemmelsen er fortrinsvis gjort af Arkæologer ved at sammenligne fund fra diverse lokaliteter med de forskellige Helleristningsbilleder. Derved har arkæologerne tidsbestemt de fleste Helleristninger til yngre Bronzealder ved for eksempel at sammenligne fund af  Økser og Skjolde af bronze med lignende billeder af Helleristninger.

Men holder en sådan forklaring og bevisførelse? Hvad så med Fodtegnene og andre menneskelige billeder på klipperne? Tjah, de må jo så være lige så gamle som da menneskene først opdagede at de havde fødder og at de var mennesker! Logikken i denne tidsbestemmelse er helt ulogisk!

- Helt galt går det dog med logikken i tidsbestemmelsen når arkæologerne og andre forskere mener at Helleristningsskibene kan tolkes som konkrete fartøjer der har sejlet på et hav.

Den officielle forklaring er fastlåst i inkonsekvente og generelle forklaringer - og når man er helt på Herrens arkæologiske mark, så siger man som forklaring bare: "Det er nok noget kultisk og rituelt"!

Den afbalancerede forklaring:

Generelt kan man sige at Helleristningerne har den alder som arkæologisk hører sammen med den tid, hvor folkeslagene begyndte at blive bofaste - og så taler vi om en alder på Helleristningerne på mindst 6.000 år hvor agerdyrkningen også begyndte i Skandinavien.

Vore forfædre har afbildet alt mellem Himmel og Jord på klipperne. Dyr, mennesker og Mytologiske forklaringer oplevet via Shamanistiske rejser i Kosmos. Skibene på  klipperne er IKKE fysiske skibe oprindeligt! De er mytiske billeder af nattens stjernehimmel og man kan ikke forstå Helleristningerne hvis ikke man anskuer dem både naturligt og Mytologisk.

Denne hjemmeside viser med al klarhed at Helleristningerne viser konkrete Stjernebilleder og andre kosmiske forhold som det moderne menneske ikke ville have troet, man kunne opleve af spirituelle visioner om Skabelsen.

TOP


 

 

 

GLOBALE HELLERISTNINGER, MYTOLOGISKE BILLEDER, MYTOLOGISKE/RELIGIØSE FORTÆLLINGER OG PERSONLIGE VISIONER SAMMENLIGNET MED MODERNE ASTRONOMI, ASTROBIOLOGI OG KOSMOLOGI