WWW.NATIVE-SCIENCE.DK       
 
 MÆLKEVEJENS MYTOLOGI OG KOSMOLOGI
 
VelkommenKAPITLER> Religion Tro og Intelligens MYTOLOGI> Historisk Mytologi Atlantis Moderne MyterMYTER OG KOSMOLOGI> Nordisk Skabelsesmyte DarwinAKTUEL KOSMOLOGI> Lineær Universel Anomalier BioHazard HELLERISTNINGER> Typebeskrivelser Stjernebilleder Nordpolen Natur Symboler GALAKSENS BILLEDER> Galaksens Mytologi Konturer Gudinden, Kvinde og Dyr Gud, Mand og Dyr Storguden Gudens Attributter Mytisk Skib Adam og Eva Drager og Helte Galakse-Spiralen Kult-Retninger ∞  GalakseRitual  ∞  Rituel Boplads Bautastene SOLSYSTEMET> Astro-Arkaeologi Solsystemet Solkalender Solreligion Medicin Hjulet DIVERSE> Visioner og Drømme Kontakt og Links Forsiden

BAUTASTENE

Der er næsten ingen grænser for hvad vore forfædre har slidt og slæbt med for at vise hvad der var vigtigt for deres opfattelse af livets gang!

Billede af sydsiden af bautastenen Debel stenen fra Fuhr indsat i et stjerneatlas. 

Billedet viser stensætningerne ved  Bølshavn, Bornholm. Stedet kaldes "Hellig Kvinde med hendes 9 børn", fordi der står kun 9 stene tilbage af en såkaldt skibssætning. At give enkeltstående eller mindre samlinger bautastene navne af hankøn og hunkøn er ikke så tosset endda. For i mange tilfælde symboliserer de mere skulpturerede bautastene efter min overbevisning den største Gud og Gudinde, som konturerne af vor Mælkevej antyder.

Egentlig burde stedet vel hedde Hellig Mand og hans 9 børn, for det er den mandlige skulptur, som står  oprejst og den kvindelige, der ligger væltet og knækket ved hans fod. Sandsynligvis som et resultat af reformationens vandalisme af vore fortidsminder.

De 2 billeder til venstre er fra Stammershalle, Bornholm. Skulptøren gjort noget ud af at finde en sten og forme den med en tydelig kvindelig hårpragt. Sammenlignet med Atlasbilledet til højre med den sydlige himmels kontur af Mælkevejen.

Links til Bautastene:

http://www.google.dk/search?hl=da&q=Bautastene&meta=

http://www.google.dk/search?hl=da&q=standing+stones&meta=

TOP


 

GLOBALE HELLERISTNINGER, MYTOLOGISKE BILLEDER, MYTOLOGISKE/RELIGIØSE FORTÆLLINGER OG PERSONLIGE VISIONER SAMMENLIGNET MED MODERNE ASTRONOMI, ASTROBIOLOGI OG KOSMOLOGI