WWW.NATIVE-SCIENCE.DK       
 
 MÆLKEVEJENS MYTOLOGI OG KOSMOLOGI
 
VelkommenKAPITLER> Religion Tro og Intelligens MYTOLOGI> Historisk Mytologi Atlantis Moderne MyterMYTER OG KOSMOLOGI> Nordisk Skabelsesmyte DarwinAKTUEL KOSMOLOGI> Lineær Universel Anomalier BioHazard HELLERISTNINGER> Typebeskrivelser Stjernebilleder Nordpolen Natur Symboler GALAKSENS BILLEDER> Galaksens Mytologi Konturer Gudinden, Kvinde og Dyr Gud, Mand og Dyr Storguden Gudens Attributter Mytisk Skib Adam og Eva Drager og Helte Galakse-Spiralen Kult-Retninger ∞  GalakseRitual  ∞  Rituel Boplads Bautastene SOLSYSTEMET> Astro-Arkaeologi Solsystemet Solkalender Solreligion Medicin Hjulet DIVERSE> Visioner og Drømme Kontakt og Links Forsiden

ASTRO-ARKAEOLOGI

GAMMEL VISDOM PÅ NYE FLASKER.

Når vi i vor tid har opfundet et udtryk som denne overskrift, er det fordi vi igen så småt er begyndt at genopdage, at der er en kosmologisk betydning i mange vore formødres og forfædres efterladte stencirkler, kultbygninger, templer, skulpturer og billeder. Vi ser mere og mere, at det ikke er nogen tilfældighed, hvorledes disse stene og bygninger er placeret.

Langt de fleste genopdagelser har noget at gøre med Solens retninger i forhold til det aktuelle kultsted i løbet af årets kredsløb. Som regel drejer det sig om retningerne til Solens opgang og nedgang ved midsommer, midvinter og de 2 jævndøgnspunkter i årets kredsløb. Månen har naturligvis også kommet i betragtning som måler for årets gang.

At der er en sådan betydning, burde vel ikke undre os. For naturligvis har det både været nødvendigt at følge med i årets gang af hensyn til udnyttelsen af afgrøderne og dyrene. 

Derudover har det vel været en naturlig interesse at studere himmelens bevægelse og fantasere over de figurer, som dag og nat findes deroppe på loftet.

Links til Astroarkæologi:

http://www.google.dk/search?hl=da&q=Astroark%C3%A6ologi&btnG=S%C3%B8g&meta=

http://www.google.dk/search?hl=da&q=Astroarchaeology&btnG=S%C3%B8g&meta=

Se en video om Gamle Kulturers verdensopfattelse her:

http://www.youtube.com/watch?v=4oMM5xcoR9k&feature=related

TOP


 

GLOBALE HELLERISTNINGER, MYTOLOGISKE BILLEDER, MYTOLOGISKE/RELIGIØSE FORTÆLLINGER OG PERSONLIGE VISIONER SAMMENLIGNET MED MODERNE ASTRONOMI, ASTROBIOLOGI OG KOSMOLOGI